Om mig

Just Lagom Estetik Botox & Fillers

Välkommen till oss på Just Lagom Estetik Botox & Fillers! Jag som driver kliniken heter Jennika Larsson och är legitimerad sjuksköterska sedan 2002. Jag har även god erfarenhet av behandlingar med både botox, fillers och infuzions vilket innebär att du kan känna dig helt trygg i mina händer. På vår klinik, på Vasagatan 28 i Skövde, använder vi oss endast av säkra kvalitetsprodukter som Bocouture och Belotera. Vi är även certifierade genom Säker Klinik så du kan känna dig trygg med att  genomföra dina behandlingar hos oss.

Vår klinik står för naturliga resultat. Målet med behandlingarna är en hy med ökad lyster och volym samt minskad synlighet av rynkor och fina linjer, för en piggare och fräschare hy där du fortfarande behåller ditt naturliga utseende.

Tycker du att det låter intressant och önskar boka tid för en behandlingar är du välkommen att kontakta oss, via mejl eller telefon.. Tillsammans finner vi behandlingarna som verkar absolut bäst för just dig. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!